Yritystoimintaa jo vuodesta 1983

Allekirjoittaneella on yli 30 vuoden kokemus yritystoiminnasta markkinoinnin eri osa alueilta. Tutuksi ovat tulleet mm. painotuotteiden suunnittelu ja myynti, julkaisu- ja Kaapeli- TV toiminta, yritysmessut, telemarkkinointi ja koulutus, yritys- ja kotipalvelut, remontit ja laskutuspalvelu.

Koti- ja remonttipalveluun liittyvä yritystoiminta aloitettiin vuonna 1999. Töitä tehtiin toiminimellä aina vuoteen 2008, jolloin perustimme HST- Monipalvelut Oy nimisen osakeyhtiön. Yhtiön status on perheyhtiö. Kotipaikka Pori.

HST- Monipalvelut Oy tuottaa kotiin tarjottavia palveluja kehittäen mm. verkossa tapahtuvaa markkinointia, joista hyvä esimerkki ovat sivustot remonttiparkki.fi, kotipalveluja.fi ja työnsuorittaja.fi. Lisäksi teemme paikallisesti erilaisia asuntoremontteja.

Tähän päivään laskutuspalvelun kautta

On kuitenkin mainittava, että laskutuspalvelu oli käytössä yhtiössämme jo vuonna 2009, jolloin laskutimme mm. freelancerin töitä noin kahden vuoden ajan. Eli näiltä osin olimme ottaneet ikään kuin laskutuspalvelua koskevan varas lähdön. Laskutuspalvelua koskeva liikeidea sai tuulta purjeeseen vasta 2011, jolloin tuotteistimme palvelun ja perustimme työnsuorittaja.fi sivuston.

Aluksi työnsuorittaja.fi palvelua lähdettiin kehittämään Reiska yritysten tarpeita silmällä pitäen, teemalla apukäsiä työmaalle. Olemme testanneet remonttiparkki.fi ja työnsuorittaja.fi palvelua käytännössä muutaman vuoden ajan ja oivaltaneet paljon asioita, joidenka innostamana olemme kehittäneet uudenlaisen konseptin yhdistää työ ja tekijä.

Tarjoamme työnsuorittajien kanssa yhteistyössä kotiin ja itsenäiseen asumiseen liittyviä palveluja niin ikäihmisille, kuin työssäkäyville ihmisille, unohtamatta lapsiperheitä. Lisäksi tarjoamme laskutuspalvelua kaikille toimialoille.

Tällä hetkellä rakennamme koko Suomen kattavaa työnsuorittajaverkostoa, tavoitteena yhdistää työ ja tekijä. Toimeksiantajia ovat pääasiassa kotitaloudet, taloyhtiöt ja alihankkijoita työllistävät yritykset. Mikäli kiinnostuit asiasta, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Palvelun tuottaa
Voitto Ruokolainen
HST-Monipalvelut Oy
Puh.050 3222001