työnsuorittaja.fi Vaihtoehto yrittämiselle!

HST- Monipalvelut Oy on kehittänyt remonttiparkki.fi palvelun rinnalle työnsuorittaja.fi palvelun. Työnsuorittaja.fitarjoaa laskutuspalveluja rakennusalan lisäksi myös muille palvelualoille.

Monilla palvelualoilla on ammattilaisia, joille on tuttu ongelma, miten laskuttaa työpanos, kun ei ole omaa yritystä. Esimerkkinä muusikot, freelancerit, valokuvaajat, autonkuljettajat, datanomit, siivoojat, kodinhoitajat, joulupukit, lumimiehet jne. Nyt näille kaikille avautuu mahdollisuus laskuttaa työ ilman omaa yritystä.

Työntekijän palkkaaminen on helppoa myös kotitalouksille, koska heidän ei tarvitse hoitaa palkanmaksuun liittyviä paperitöitä, lisäksi kotitaloustyönantajat ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen. Eli kotitalous voi saada verovähennystä teettämästään työstä jopa – 45 % aina 2400€ asti/ puoliso. Pariskunta voi siis saada kotitalousvähennystä jopa 4800€ / vuosi. Yritys voi vähentää arvonlisäveron omassa kirjanpidossaan.

Herää kysymys, miksi perustaa oma toiminimi eli yritys, ennen kuin on varmistunut siitä, että toimeksiantoja on riittävästi. Työnsuorittaja voi hyvin testata omaa liikeideaansa, kasvattaa asiakaskuntaa ja vasta kun on sata varma, että leipää riittää hypätä yrittäjän ”oravan pyörään”. Ja aivan yhtä hyvin voi jatkaa Työnsuorittajana ja nauttia näin yrittäjämäisen työskentelyn vapaudesta säilyttäen kuitenkin palkansaajan työttömyysturvan.

Työnsuorittaja asettuu työssään yrittäjän ja työntekijän välimaastoon. Työnsuorittaja tekee töitä kuten yrittäjä ja on siksi työssään motivoitunut ja omaa korkean työmoraalin.

Lisäksi töitä voi tehdä porukalla, sillä kokonaisveloitus voidaan jakaa työporukan kesken tasan tai kunkin henkilön työpanoksen mukaan.

Usein palkan maksu koetaan työntilaajan kannalta varsin työlääksi ja hankalaksi, varsinkin jos on kyse lyhyistä projektiluonteisista toimeksiannoista. Työnsuoritaja.fi palvelu ratkaisee edellä mainitun ongelman. Elityönsuorittaja.fi laskuttaa työntilaajaa puolestasi, maksamalla palkan, tilittämällä eläkemaksut ja verot, eli hoitaa kaiken palkan maksuun liittyvän paperisodan puolestasi.

Työnsuorittaja ja työnantaja sopivat keskenään toimeksiantoon liittyvistä ehdoista ja hinnoista. Työkorvaus laskutetaan verollisena, ellei kyseessä ole käänteinen alv, kuten rakennusalan alihankkijasopimuksissa. Työnsuorittaja.fi laskuttaa työntilaajaa, maksaa työnsuorittajalle palkan ja tilittää kaikki lakisääteiset maksut. Näin työntilaaja ja työnsuorittaja voivat keskittyä ydinosaamiseen, kun palkkaukseen kuuluvan byrokratia hoituu työnsuorittaja.fi toimesta.

Työnsuorittajana voit tehdä töitä kuten yrittäjä ilman yrittäjälle kuuluvaa byrokratiaa. Työnsuorittajana voit keskittyä itse työn tekemiseen ja vapaa-aikakin lisääntyy.

Lisätietoja saat soittamalla numeroon 050 3222001, tai lähettämällä sähköpostia osoitteella info@hstoy.fi

Palvelun tuottaa

HST-Monipalvelut Oy

puh.050 322 2001

työnsuorittaja.fi